Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor supune consultării publice, proiectul de Ordin al ministrului mediului, apelor și pădurilor pentru aprobarea Ghidului de finanţare a Programului național "Rangerii juniori" vizând educația și conștientizarea tinerilor privind protecția mediului.

Data publicarii : 22 May 2024

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor supune consultării publice, proiectul de Ordin al ministrului mediului, apelor și pădurilor pentru aprobarea Ghidului de finanţare a Programului național "Rangerii juniori" vizând educația și conștientizarea tinerilor privind protecția mediului. 

Referat I Proiect OM I Ghid

Cetățenii, instituțiile și organizațiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării pe site a proiectului de act normativ, iar persoana de contact din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor (Administrația Fondului pentru Mediu) este doamna Andreea Trofin, adresă de e-mail: andreea.trofin@afm.ro