Sesiuni LIFE 2017 În ultima jumătate de an, echipa LIFE a Ministerului Mediului a organizat o serie de prezentări și sesiuni de scriere de proiecte la care au participat numeroși reprezentanți ai grupurilor țintă identificate în cadrul proiectului LIFE Closer to you. Echipa speră la un număr cât mai mare de propuneri depuse până la finalul apelului de anul acesta.

Data publicarii : 01 Sep 2017

În ultima jumătate de an, echipa LIFE a Ministerului Mediului a organizat o serie de prezentări și sesiuni de scriere de proiecte la care au participat numeroși reprezentanți ai grupurilor țintă identificate în cadrul proiectului LIFE Closer to you. Echipa speră la un număr cât mai mare de propuneri depuse până la finalul apelului de anul acesta.

 

LIFE events & sessions 2017

Over the past six months, the Ministry of Environment’s LIFE team has organized a series of presentations and project-writing sessions that were attended by numerous representatives of the target groups identified in the LIFE Closer to you project. The team hopes that a high number of proposals will be submitted by the end of this year’s call for applications.