proiectul de ordin privind aprobarea Ghidului specific privind condițiile de accesare a fondurilor europene aferente Planului național de redresare și reziliență în cadrul apelului de proiecte PNRR/2023/C2/S/I.2.B, pentru subinvestiția I.2.B.

Data publicarii : 01 Feb 2023

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, supunem spre consultare, proiectul de ordin privind aprobarea Ghidului specific privind condițiile de accesare a fondurilor europene aferente Planului național de redresare și reziliență în cadrul apelului de proiecte PNRR/2023/C2/S/I.2.B,  pentru subinvestiția I.2.B. ''Acordarea de sprijin de minimis pentru dezvoltarea de capacități moderne de producere a materialului forestier de reproducere'', investiția 2. ''Dezvoltarea de capacități moderne de producere a materialului forestier de reproducere'', schemă de ajutor de minimis, componenta 2. Păduri și protecția biodiversității, referatul de aprobare nr. DGPNRR/65105/19.01.2023, precum și Ghidul specific (varianta consultare Ghid PNRR).

Referat aprobare I Proiect de ordin I CONSULTARE_Ghid PNRR

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării, pe site-ul  Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.

Persoana de contact pentru primirea de opinii/propuneri/sugestii referitoare la proiectul de ordin: dl. Tiberius Șerban, consilier, adresă de e-mail: dgpnrr@mmediu.ro, telefon contact:  0725978009.