Proiectul de Ordin al ministrului mediului, apelor și pădurilor pentru aprobarea Ghidului de finanțare a Programului privind acordarea de sprijin în vederea achiziționării de aparate pentru încălzirea locuințelor, pentru localitățile din zona montană.

Data publicarii : 17 Jan 2024

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor supune consultării publice proiectul de Ordin al ministrului mediului, apelor și pădurilor pentru aprobarea Ghidului de finanțare a Programului privind acordarea de sprijin în vederea achiziționării de aparate pentru încălzirea locuințelor, pentru localitățile din zona montană.

Cetățenii, instituțiile și organizațiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării pe site a proiectului de act normativ, iar persoana de contact din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor (Administrația Fondului pentru Mediu) este doamna Andreea Trofin, adresă de e-mail: andreea.trofin@afm.ro  .

ANEXA | PROIECT | REFERAT


[02.02.2024]

ANUNȚ DEZBATERE PUBLICĂ                                                                                             

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, va organiza joi, 8 februarie, începând cu ora 09.00, o dezbatere publică, în format hibrid, privind Proiectul de Ordin al ministrului mediului, apelor și pădurilor pentru aprobarea Ghidului de finanțare a Programului privind acordarea de sprijin în vederea achiziționării de aparate pentru încălzirea locuințelor, pentru localitățile din zona montană.

Cetățenii, instituțiile și organizațiile interesate pot participa la această dezbatere atât în format fizic, la sediul MMAP din Bulevardul Libertății nr 12, cât și în format online, prin Webex.

Doritorii se pot înscrie pe adresa ioana.lupu@mmediu.ro, urmând să primeasca linkul de conectare.

Pentru transmiterea de opinii/propuneri/sugestii privind Proiectul de Ordin al ministrului mediului, apelor și pădurilor pentru aprobarea Ghidului de finanțare a Programului privind acordarea de sprijin în vederea achiziționării de aparate pentru încălzirea locuințelor, pentru localitățile din zona montană, persoana de contact din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor (Administrația Fondului pentru Mediu) este doamna Andreea Trofin, adresă de e-mail: andreea.trofin@afm.ro.

Dezbaterea va fi transmisă și Live pe canalul de Facebook al Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.

DIRECȚIA COMUNICARE