Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind actualizarea valorilor de inventar ale unor bunuri imobile din domeniul public al statului aflate în administrarea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor - Regia Națională a Pădurilor, ca urmare a reevaluării.

Data publicarii : 24 May 2023

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor supune dezbaterii publice proiectului de Hotărâre a Guvernului privind actualizarea valorilor de inventar ale unor bunuri imobile din domeniul public al statului aflate în administrarea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor - Regia Națională a Pădurilor, ca urmare a reevaluării.

NFHotarare I Anexa proiect

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Direcția Generală Economică, Investiții și Administrativ.

Persoana de contact este domnul Mircea Stoianescu, consilier, Direcția Generală Economică, Investiții și Administrativ, telefon: 021/4089567, email: mircea.stoianescu@mmediu.ro