Proiect de Ordonanță a Guvernului privind prorogarea termenului prevăzut la art. 6 din Ordonanța Guvernului nr. 40/2006 pentru aprobarea și finanțarea programelor multianuale prioritare de mediu și gospodărire a apelor

Data publicarii : 26 Jul 2023

În vederea îndeplinirii procedurii de transparență decizională, în conformitate cu prevederile Legii nr. 52 / 2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, vă transmitem, pentru a fi publicat pe site-ul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor la secțiunea Transparență,proiectul de Ordonanță a Guvernului privind prorogarea termenului  prevăzut la art. 6 din Ordonanța Guvernului nr. 40/2006 pentru aprobarea și finanțarea programelor multianuale prioritare de mediu și gospodărire a apelor, precum și Nota de fundamentare a acestuia.

Proiect Ordonanță | Nota de fundamentare

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor , Direcția Generală Economică, Investiții și Administrativ , telefon: 021.408.95.56 și pe adresa de e-mail eugenia.necea@mmediu.ro, persoană de contact: Eugenia Necea – Șef serviciu.