Proiect de Ordin privind aprobarea nivelului de prevenție și de intervenție pentru prevenirea pagubelor și a accidentelor produse de specia urs (Ursus arctos)

Data publicarii : 20 Apr 2023

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52 din 21 ianuarie 2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor supune consultării publice proiectul de Ordin privind aprobarea nivelului de prevenție și de intervenție pentru prevenirea pagubelor și a accidentelor produse de specia urs (Ursus arctos).

Referat OMProiect OMStudiu evaluare carnivore I Anexa nr. 1Anexa nr. 2Anexa nr. 3Anexa nr. 4 I

Propuneri concrete, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus consultării publice se depun, în scris, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor – Registratură, Bvd. Libertății nr. 12, sector 5, București, în termen de 10 zile de la postarea acestuia pe site.

Persoană de contact: József-Tamás FODOR, e-mail: cinegetic@mmediu.ro


[27.04.2023]

În temeiul Legii nr. 52 din 21 ianuarie 2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a elaborat proiectul de Ordin al ministrului   mediului,apelor și pădurilor privind aprobarea nivelului de prevenție și de intervenție pentru prevenirea pagubelor și a accidentelor produse de specia urs (Ursus arctos) pe care l-a supus consultării publice.

În temeiul art. 7 alin. (9) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor organizează în data de 03.05.2023, ora 16.00, la sediul din Bvd. Libertății, sala de consiliu parter,dezbatere publică în sistem hibrid (prezență fizică și videoconferință), având ca obiect proiectul de Ordin al ministrului   mediului,apelor și pădurilor privind aprobarea nivelului de prevenție și de intervenție pentru prevenirea pagubelor și a accidentelor produse de specia urs (Ursus arctos).

Recomandări și/sau propuneri concrete cu privire la conținutul proiectului de act normativ supus dezbaterii publice se depun de către participanți, în scris, la Registratura Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor din Bvd. Libertății nr. 12, sector 5, București, cel târziu în data de  02.05.2023 sau se transmit la adresa cinegetic@mmediu.ro.

Înscrierile pentru participarea la dezbaterea publică și pentru luarea de cuvânt se transmit pe adresa de e-mail cinegetic@mmediu.ro, cel târziu până în data de 02.05.2023, ora 17.00.

Persoanele care nu pot participa fizic se pot înscrie la dezbaterea publică prin transmiterea adresei de e-mail, la care MMAP va comunica link-ul de conectare în cursul zilei de 03.05.2023, anterior desfășurării dezbaterii publice.