Proiect de hotărâre a Guvernului privind aprobarea caracteristicilor principale și a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții „Amenajare Valea Iadăra pentru apărarea împotriva inundațiilor, în comuna Mireșu Mare, județul Maramureș”

Data publicarii : 13 Feb 2024

În vederea îndeplinirii procedurii de transparență decizională, în conformitate cu prevederile Legii nr. 52 / 2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, vă transmitem, pentru a fi publicat pe site-ul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor la secțiunea Transparență, proiectul de hotărâre a Guvernului privind aprobarea caracteristicilor principale și a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții  „Amenajare Valea Iadăra pentru apărarea împotriva inundațiilor, în comuna Mireșu Mare, județul Maramureș” și Nota de fundamentare a acestuia.

Proiect HG | Nota de fundamentare

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor , Direcția Generală Economică, Investiții și Administrativ , telefon: 021.408.95.56 și pe adresa de e-mail eugenia.necea@mmediu.ro, persoană de contact: Eugenia Necea – Șef serviciu.

Menționăm că atât proiectul de hotărâre a Guvernului precum și Nota de fundamentare au mențiunea “PROIECT” pe fundal, conform adresei nr. 37.232 / T.D./24.02.2020.