Ordinul ministrului mediului, apelor și pădurilor pentru aprobarea cuantumului tarifelor pentru verificarea, aprobarea și revizuirea planului de monitorizare a emisiilor de gaze cu efect de seră si a planului de monitorizare a datelor tonă - km pentru activitățile de aviație.

Data publicarii : 21 Feb 2023

În conformitate cu Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Mediului Apelor si Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice Ordinul ministrului mediului, apelor și pădurilor  pentru aprobarea cuantumului tarifelor pentru verificarea, aprobarea și revizuirea planului de monitorizare a emisiilor de gaze cu efect de seră si a planului de monitorizare a datelor tonă - km pentru activitățile de aviație.

OM I Referat de aprobare I

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/ propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării, la Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor, Direcția Generală Evaluare Impact, Controlul Poluării și Schimbări Climatice, persoana de contact: Nicoleta Datcu, email: nicoleta.datcu@mmediu.ro ,  tel 021 408 95 42.”