MMAP supune dezbaterii publice Proiectul de HG privind aprobarea obiectivului de investiții „Punerea în siguranță a Nodului Hidrotehnic Sânmihaiu Român, județul Timiș„ precum și caracteristicilor principale și a indicatorilor tehnico-economici aferenți acestuia

Data publicarii : 28 Sep 2015

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice Proiectul de HG privind aprobarea obiectivului de investiții „Punerea în siguranță a Nodului Hidrotehnic Sânmihaiu Român, județul Timiș„ precum și caracteristicilor principale și a indicatorilor tehnico-economici aferenți acestuia.

Proiect de HG | Nota de Fundamentare Proiect de HG | Anexa

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile(28 septembrie 2015) de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Direcţia Generală  Investiții, Achiziții și Logistică.

Persoana de contact este: dna. Eugenia NECEA, Şef Serviciu  Investiții, telefon: 021.408.96.02, e-mail eugenia.necea@mmediu.ro .