Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor organizează procedura de atribuire pentru achiziția de servicii de asistență tehnică pe întreaga perioadă de desfășurare a procedurii de atribuire a contractului de furnizare de containere pentru dotarea centrelor de colectare cu aport voluntar ( CAV-uri)

Data publicarii : 22 Apr 2024

Obiectul contractului de achiziție are două activități:

a. Servicii de asistență tehnică în vederea întocmirii răspunsului consolidat la solicitările de clarificări formulate de către operatorii economici înscriși pe platforma SEAP, în cadrul procedurii: Acord- cadru privind Furnizarea de Containere pentru dotarea centrelor cu aport voluntar (CAV-uri) - [CN1065687]

b. Servicii de asistență tehnică pe parcursul evaluării ofertelor, respectiv: evaluare tehnică, solicitare clarificări, întocmire punct de vedere tehnic în cadrul eventualelor contestații. Serviciile de asistență tehnică în vederea întocmirii răspunsului consolidat includ modificări/ completări la fișele tehnice ale containerelor, în măsura în care acest lucru este necesar din punct de vedere tehnic.

Descarcă documentul