Proiectul de ordin pentru aprobarea derogării în scop științific pentru pentru specia râs (Lynx lynx)

Data publicarii : 08 Dec 2023

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în  administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor supune dezbaterii publice proiectul de ordin pentru aprobarea derogării în scop științific pentru pentru specia râs (Lynx lynx)

Proiect Ordin | Referat de aprobare

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Direcția Generală Biodiversitate, la e-mail: biodiversitate@mmediu.ro.


[05.01.2024] - ANUNȚ

În temeiul Legii nr. 52 din 21 ianuarie 2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a supus consultării publice proiectul de Ordin pentru aprobarea derogării în scop științific pentru specia râs (Lynx lynx).

În temeiul art. 7 alin. (9) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor organizează în data de 11 ianuarie 2024, între orele 11.00 - 12.00, la sediul MMAP, Sala de Consiliu, parter, din Bd. Libertăţii nr. 12, Bucureşti, dezbaterea publică având ca obiect proiectul de Ordin pentru aprobarea derogării în scop științific pentru specia râs (Lynx lynx).

Înscrierile pentru luarea cuvântului şi recomandările cu privire la propunerile de completare sau modificare a actului normativ supuse dezbaterii publice se vor transmite la adresa de e-mail: biodiversitate@mmediu.ro, până la data de 10 ianuarie 2024.

De asemenea,dezbaterea va avea loc și în sistem videoconferință, prin intermediul platformei Webex. Toți cei care doresc să participe activ la dezbaterea publică (exprimare puncte de vedere, întrebări etc.) se pot înscrie, ca participanți, la adresa de email biodiversitate@mmediu.ro., până la data de 10 ianuarie 2024.


[11.01.2024] - ANUNȚ

În temeiul Legii nr. 52 din 21 ianuarie 2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a supus consultării publice proiectul de Ordin pentru aprobarea derogării în scop științific pentru specia râs (Lynx lynx).

În temeiul art. 7 alin. (9) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor organizează în data de 18 ianuarie 2024, între orele 11.00 - 12.00, la sediul MMAP, Sala de Consiliu, parter, din Bd. Libertăţii nr. 12, Bucureşti, dezbaterea publică având ca obiect proiectul de Ordin pentru aprobarea derogării în scop științific pentru specia râs (Lynx lynx).

Înscrierile pentru luarea cuvântului şi recomandările cu privire la propunerile de completare sau modificare a actului normativ supuse dezbaterii publice se vor transmite la adresa de e-mail: biodiversitate@mmediu.ro, până la data de 16 ianuarie 2024.

De asemenea,dezbaterea va avea loc și în sistem videoconferință, prin intermediul platformei Webex. Toți cei care doresc să participe activ la dezbaterea publică (exprimare puncte de vedere, întrebări etc.) se pot înscrie, ca participanți, la adresa de email biodiversitate@mmediu.ro., până la data de 16 ianuarie 2024.