Acasa » Programe

Programe

Finanţate de la Bugetul de StatFinanțate din Fonduri Externe NerambursabileFinanțare RambursabilăFinanțate din Fondul de Mediu

Programele de finanţare sunt instrumente financiare prin intermediul cărora sunt conturate domeniile prioritare şi sumele alocate pentru acestea, astfel încât să poată fi accesate cu uşurinţă de către statele beneficiare. De asemenea, cuprind informaţii despre criterile de elibibilitate, activităţile ce pot fi realizate, caracteristice finanţării etc.

Pentru programarea şi gestionarea acestor fonduri au fost create autorităţi de management şi organisme intermediare care au rolul de a monitoriza punerea în aplicare / implementarea activităţilor care duc la atingerea obiectivelor stabilite şi asigură utilizarea eficientă a resurselor disponibile în scopul maximizării rezultatelor.

Informaţii detaliate despre cererile de proiecte, domeniile sau axele prioritare, date de contact, autorităţi de management pot fi găsite pe pagnile de web ale fiecărui program de finanţare în parte.