Acasa » Comunicate de presa » Secretarul de stat Elena Dumitru la gala de premiere a campaniei de educare şi colectare selectivă, “Baterel şi Lumea Non-E”

Secretarul de stat Elena Dumitru la gala de premiere a campaniei de educare şi colectare selectivă, “Baterel şi Lumea Non-E”

[14.06.2013]

    Secretarul de stat din Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice, Elena Dumitru va participa, vineri, 14.06.2013, ora 14.00, la gala de premiere a celei de-a doua ediţii a campaniei de educare şi colectare selectivă, “Baterel şi Lumea Non-E”.

    Gala va avea loc în sala de festivităţi a Liceului Teoretic de Informatică Bucureşti (ICHB) – Șos. Mihai Bravu, nr.428, Sector 3, București.

    Campania a fost derulată în școli și licee, la nivel național, pe parcursul unui an de către Asociația Environ sub înaltul patronaj al Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice, Ministerului Educației Naționale și în parteneriat cu Garda Națională de Mediu.

    Obiectivul acestei campanii îl constituie, colectarea selectivă a deșeurilor de baterii precum și echipamente electrice și electronice și informarea directă a elevilor din ciclurile primar, gimnazial și liceal asupra modalităților corecte de colectare a deșeurilor reciclabile.

    Descarca Informarea de presa