Acasa » Comunicate de presa » Rovana Plumb: “Ministerul Mediului şi Pădurilor va aborda toate problemele pe baza dialogului social”

Rovana Plumb: “Ministerul Mediului şi Pădurilor va aborda toate problemele pe baza dialogului social”

Ministrul Mediului şi Pădurilor, Rovana Plumb, s-a întâlnit miercuri, 9 mai 2012, cu o delegaţie a reprezentanţilor Sindicatului Viitorul Mineritului, care pichetează sediul instituţiei în legătură cu proiectul minier de la Roşia Montană. Alături de Rovana Plumb la această întâlnire a participat şi ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop.
“Guvernul României şi implicit Ministerul Mediului şi Pădurilor vor aborda toate problemele pe baza dialogului social, a unei comunicări deschise şi transparente între toate părţile implicate, atât în proiectul de la Roşia Montană, cât şi în cadrul altor probleme sensibile de pe agenda publică. Am invitat astăzi la un dialog constructiv o delegaţie a Sindicatului Viitorul Mineritului, deoarece am considerat că, atât timp cât există un protest în faţa instituţiei, este normal să aflu problemele pe care aceşti oameni le semnalează”, a declarat ministrul Rovana Plumb.

Descarcă Comunicatul de Presă