Acasa » Comunicate de presa » Ministrul Rovana Plumb: „Ministerul Mediului şi Pădurilor asigură intervenţia operativă pentru înlăturarea situaţiilor critice în conformitate cu prevederile legale”

Ministrul Rovana Plumb: „Ministerul Mediului şi Pădurilor asigură intervenţia operativă pentru înlăturarea situaţiilor critice în conformitate cu prevederile legale”

Ministrul Mediului şi Pădurilor, Rovana Plumb, aflată într-o deplasare pentru evaluarea efectelor inundaţiilor în Vrancea, a participat la şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă convocată marţi, 29 mai 2012, ora 17.15, de către prefectul judeţului ca urmare a situaţiei critice de pe Valea Zăbalei.

În cadrul întâlnirii, ministrul Rovana Plumb a apreciat eforturile autorităţilor locale pentru a interveni în vederea limitării efectelor calamităţilor naturale:
„Mulţumesc autorităţilor locale pentru modul operativ în care intervin pentru a proteja cetăţenii. Trebuie să identificăm zonele cu risc maxim şi să luam măsuri urgent şi operativ. Oamenii au nevoie de sprijinul nostru acum, şi trebuie să facem tot posibilul să-i ajutăm. Este datoria noastră legală şi morală să depunem toate eforturile pentru a rezolva aceste probleme”, a declarat ministrul Mediului şi Pădurilor.

Descarcă Comunicatul de Presă Vizualizează fotografiile