Acasa » Comunicate de presa » Ministerul Mediului şi Pădurilor vă invită la cel de-al doilea workshop din cadrul Campaniei de informare şi conştientizare a Proiectului “Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi”

Ministerul Mediului şi Pădurilor vă invită la cel de-al doilea workshop din cadrul Campaniei de informare şi conştientizare a Proiectului “Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi”

Ministerul Mediului şi Pădurilor vă invită la cel de-al doilea workshop  din cadrul Campaniei de informare şi conştientizare a Proiectului “Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi”, care se desfăşoară în zilele de 16 şi 17 mai a.c, ora 11.00, la Hotel Caro din Bucureşti.

La eveniment participă ministrul Mediului si Pădurilor, Rovana Plumb, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, şi Primarul General al Capitalei, dr. Sorin Oprescu.

Workshop-ul se adresează autorităţilor locale din Bazinul Hidrografic Argeş-Vedea, din care fac parte judeţele Argeş, Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Dambovita, Ilfov şi Bucureşti.

Obiectivul principal al campaniei Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi, care se desfăşoară la nivel naţional, regional şi local, îl reprezintă conştientizarea publicului cu privire la poluarea cu nitraţi şi promovarea unei strategii  de replicare a intervenţiilor proiectului şi în alte regiuni similare din România,  zone vulnerabile la nitraţi.

Pentru mai multe informaţii despre proiect, vă rugăm să accesati www.inpcp.ro,

www.inpcp-campanie.ro,

Descarcă Informarea de Presă