Acasa » Comunicate de presa » Finalizarea celei de-a doua etape a Campaniei de sensibilizare şi conştientizare a proiectului “Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi”

Finalizarea celei de-a doua etape a Campaniei de sensibilizare şi conştientizare a proiectului “Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi”

[01.11.2012 ]

    Ministerul Mediului si Pădurilor anunță astăzi, 01 noiembrie 2012, finalizarea celei de-a doua etape, Caravana campaniei, din cadrul Campaniei de sensibilizare şi conştientizare a Proiectului “Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi.

    Pe durata derulării campaniei, Caravana a parcurs 86 de localități aflate pe lista zonelor vulnerabile la poluarea cu nitrați.

    O echipă din cadrul Proiectului a informat autoritățile și comunitățile locale despre Campania de sensibilizare aflată în derulare, în scopul reducerii poluării cu nutrienți a surselor de apă. Membrii echipei au stat de vorbă cu fermieri, agricultori și cu autorități locale anunțând totodată, cu această ocazie, lansarea celei de a treia etape din Campania de sensibilizare, Seminariile, ce se vor desfășura la nivel local.

    Descarca Comunicatul de Presa