Acasa » Comunicate de presa » Elena Dumitru a participat la o dezbatere despre schimbările climatice și efectul acestora asupra agriculturii

Elena Dumitru a participat la o dezbatere despre schimbările climatice și efectul acestora asupra agriculturii

[12.06.2013]

    Secretarul de Stat al Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice, Elena Dumitru, a participat marți, 11 iunie 2013, la dezbaterea intitulată “Prevenirea și diminuarea efectelor secetei. Viitorul lucrărilor de irigații”.

    În cadrul dezbaterii au fost prezentate comunicări precum și intervenții tematice având ca principal subiect schimbările climatice și efectul acestora asupra agriculturii și a mediului înconjurător.

    Sunt de părere că un dialog susținut este calea cea mai eficientă către soluționarea optimă a problemelor cauzate de schimbările climatice cu care ne confruntăm într-un mod tot mai evident. Adaptarea este atitudinea pe care o vom lua odată puși față în față cu efectele schimbărilor climatice, de aceea, adaptarea necesită acțiuni în toate sectoarele de la nivelul local până la cel internațional”, a spus secretarul de Stat Elena Dumitru.

    Descarca Comunicatul de presa