Acasa » Comunicate de presa » A 11-a reuniune a Conferinţei Părţilor Contractante la Convenţia Ramsar va avea loc la Bucureşti la începutul lunii iulie

A 11-a reuniune a Conferinţei Părţilor Contractante la Convenţia Ramsar va avea loc la Bucureşti la începutul lunii iulie

    În perioada 6 – 13 iulie 2012 va avea loc la Bucureşti, la Palatul Parlamentului, cea de-a 11-a reuniune a Conferinţei Părţilor Contractante la Convenţia asupra zonelor umede de importanţă internaţională (COP11 Ramsar). Conferinţa Părţilor Contractante (COP) se organizează o dată la 3 ani în scopul analizării rapoartelor naţionale referitoare la implementarea Convenţiei şi reprezintă modalitatea de stabilire a politicilor Convenţiei Ramsar.

    Deschiderea oficială a Conferinţei va avea loc în data de 6 iulie 2012 la ora 17:00 şi va fi precedată de o conferinţă de presă care va începe la ora 15:30.

    Pentru a putea lua parte la acest eveniment, jurnaliştii interesaţi sunt rugaţi să confirme participarea până cel târziu la data de 3 iulie 2012, ora 12:00, pe adresa de e-mail pressCOP11@mmediu.ro. În absenţa confirmării, jurnaliştii nu vor putea fi acreditaţi şi implicit nu vor avea acces la festivitatea de deschidere, la lucrările şi discuţiile din cadruul COP 11 Ramsar, la sesiunile plenare care vor avea loc în perioada 7-13 iulie şi la conferinţele de presă din 6, 9 şi 13 iulie.

    Descarcă Informarea de Presă