Acasa » Anunturi consultari publice » Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice, cu sediul în bd. Libertăţii, nr. 12, sector 5, Bucureşti, în calitate de titular al Strategiei Naţionale şi Planului Naţional de Acţiune pentru Gestionarea Siturilor Contaminate din România, anunţă publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de strategie şi a planului de acţiune, finalizarea raportului de mediu şi organizarea dezbaterii publice pentru strategia propusă, inclusiv pentru raportul de mediu

Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice, cu sediul în bd. Libertăţii, nr. 12, sector 5, Bucureşti, în calitate de titular al Strategiei Naţionale şi Planului Naţional de Acţiune pentru Gestionarea Siturilor Contaminate din România, anunţă publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de strategie şi a planului de acţiune, finalizarea raportului de mediu şi organizarea dezbaterii publice pentru strategia propusă, inclusiv pentru raportul de mediu

[ 29.09.2013 ]
Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice, cu sediul în bd. Libertăţii, nr. 12, sector 5, Bucureşti, în calitate de titular al Strategiei Naţionale şi Planului Naţional de Acţiune pentru Gestionarea Siturilor Contaminate din România, anunţă publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de strategie şi a planului de acţiune, finalizarea raportului de mediu şi organizarea dezbaterii publice pentru strategia propusă, inclusiv pentru raportul de mediu.
Comentariile şi propunerile scrise pot fi trimise la sediul Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice, din bd. Libertăţii, nr. 12, sector 5, Bucureşti sau la adresele de e-mail: gabriela.istrate@mmediu.ro, carmen.tudose@mmediu.ro, în termen de 48 de zile de la publicare.
Dezbaterea publică va avea loc la sediul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice “Gheorghe Ionescu – Siseşti”, bd. Mărăşti, nr. 61, sector 1, Bucureşti, România, sala Amfiteatru, Parter, în data de 16.12.2013, ora 11:00.
Dezbaterea este deschisă publicului posibil a fi afectat. La dezbatere vor participa autorităţile pentru protecţia mediului şi apelor”
• Strategia Naţională şi Planul Naţional de Acţiune pentru Gestionarea Siturilor Contaminate din România;
• Raport de Mediu Strategia Naţională şi Planul Naţional de Acţiune pentru Gestionarea Siturilor Contaminate din România.
Descarca document - Raport Mediu;
Descarca document - Strategie;