Acasa » Anunturi consultari publice » Ministerul Mediului şi Pădurilor cu sediul în B-dul Libertăţii Nr.12, Sector 5, Bucureşti, în calitate de titular pentru Strategia Naţională de Gestionare a Deşeurilor, anunţă publicul interesat asupra elaborării primei versiuni a strategiei menţionate şi a declanşării etapei de încadrare, pentru….

Ministerul Mediului şi Pădurilor cu sediul în B-dul Libertăţii Nr.12, Sector 5, Bucureşti, în calitate de titular pentru Strategia Naţională de Gestionare a Deşeurilor, anunţă publicul interesat asupra elaborării primei versiuni a strategiei menţionate şi a declanşării etapei de încadrare, pentru….

[ 22.10.2012 ]

    Ministerul Mediului şi Pădurilor cu sediul în B-dul Libertăţii Nr.12, Sector 5, Bucureşti, în calitate de titular pentru Strategia Naţională de Gestionare a Deşeurilor, anunţă publicul interesat asupra elaborării primei versiuni a strategiei menţionate şi a declanşării etapei de încadrare, pentru a se decide dacă programul se supune evaluării strategice de mediu, conform HG nr.1076/2004. Strategia Naţională de Gestionare a Deşeurilor poate fi consultată pe site-ul www.mmediu.ro şi la sediul din B-dul Libertăţii Nr.12, Sector 5, Bucureşti. Comentariile publicului se primesc la sediul Ministerului Mediului şi Pădurilor în termen de 15 zile de la data prezentului anunţ.

  • Descarca document