Proiectul de Ordin privind aprobarea Ghidului Standard de Monitorizare a speciilor de păsări de interes comunitar din România în cadrul Proiectului “Completarea nivelului de cunoaștere a biodiversității prin implementarea sistemului de monitorizare a stării de conservare a speciilor de păsări de interes comunitar din România și raportarea în baza articolului 12 al Directivei Păsări 2009/147/CE”

Data publicarii : 13 Apr 2021

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice proiectul de Ordin privind aprobarea Ghidului Standard de Monitorizare  a speciilor de păsări  de interes comunitar din România în cadrul  Proiectului “Completarea nivelului de cunoaștere a biodiversității prin implementarea sistemului de monitorizare a stării de conservare a speciilor de păsări de interes comunitar din România și raportarea în baza articolului 12 al Directivei Păsări 2009/147/CE” finanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020.

Proiect Ordin | Referat de aprobare | Anexa

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 30 zile de la data publicării, la Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor.
Persoana de contact este doamna Antonia Oprișan, consilier, e-mail: antonia.oprisan@mmediu.ro.

 

21.05.2021

ANUNȚ

În temeiul Legii nr. 52 din 21 ianuarie 2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a supus consultării publice proiectul de Ordin privind privind  aprobarea  Ghidului Standard de Monitorizare a speciilor de păsări de interes comunitar din România, în cadrul  Proiectului “Completarea nivelului de cunoaștere a biodiversității prin implementarea sistemului de monitorizare a stării de conservare a speciilor de păsări de interes comunitar din România și raportarea în baza articolului 12 al Directivei Păsări 2009/147/CE” finanțat prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020.

În temeiul art. 7 alin. (9) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor organizează în data de 26 mai 2021, între orele 10.00 - 12.00, la sediul MMAP, Sala de Consiliu, parter, din Bd. Libertăţii nr. 12, Bucureşti, dezbaterea publică având ca obiect proiectul de Ordin al ministrului mediului, apelor și pădurilor privind aprobarea Ghidului Standard de Monitorizare a speciilor de păsări de interes comunitar din România.

Înscrierile pentru luarea cuvântului şi recomandările cu privire la propunerile de completare sau modificare a actului normativ supus dezbaterii publice se vor transmite la adresa de e-mail: antoaneta.oprisan@mmediu.ro, până la data de 24 mai 2021, ora 11.00.