Proiectul de Hotărâre privind aprobarea Acordului între Guvernul României și Guvernul Republicii Moldova privind reglementarea construirii unor apeducte, semnat la Chișinău la 20 mai 2021

Data publicarii : 26 Aug 2021

    În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) supune consultării publice proiectul de Hotărâre privind aprobarea Acordului între Guvernul României și Guvernul Republicii  Moldova privind reglementarea construirii unor apeducte, semnat la Chișinău la 20 mai 2021.

Nota fundamentareHG I Acord

Cetăţenii şi instituţiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării proiectului de act normativ pe site, la Ministerul Apelor și Pădurilor, Direcția Managementul Resurselor de Apă, persoane de contact: domnul  Gheorghe Constantin, director, adresă de email: gheorghe.constantin@mmediu.ro / Andreea Hârceag, consilier superior, adresă de email: andreea.harceag@mmediu.ro. ”