Proiectul de Hotărâre de Guvern privind înființarea pe lângă Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a unei activități finanțate integral din venituri proprii pentru finanțarea activităților de înregistrare sistematică a imobilelor aflate în domeniul public de interes național al statului și în administrarea Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunăriil.

Data publicarii : 27 Jul 2020

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în  administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor supune dezbaterii publice proiectul de Hotărâre de Guvern privind înființarea pe lângă Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a unei activități finanțate integral din venituri proprii pentru finanțarea activităților de înregistrare sistematică a imobilelor aflate în domeniul public de interes național al statului și în administrarea Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunăriil.

Proiect HG    Notă de fundamentare

Menționăm că persoana de contact căreia i se pot transmite  opinii/sugestii sau observații cu privire la proiectul suspus dezbaterii publice este domnul Voicu Mirel, e-mail: mvoicu@ddbra.ro , tel:0240518945, fax:0240518975.