Proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea notei de fundamentare privind necesitatea şi oportunitatea efectuării cheltuielilor de investiţii aferente proiectului „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de monitorizare şi control a calităţii aerului în scopul creşterii acurateţei informaţiilor şi a capacităţii de răspuns la episoadele de poluare”, cod SMIS 139943.

Data publicarii : 10 Jan 2022

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea notei de fundamentare privind necesitatea şi oportunitatea efectuării cheltuielilor de investiţii aferente proiectului „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de monitorizare şi control a calităţii aerului în scopul creşterii acurateţei informaţiilor şi a capacităţii de răspuns la episoadele de poluare”, cod SMIS 139943.

Nota de Fundamentare I Proiect HG 

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării (10.01.2022) pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor – Direcția Accesare Fonduri Externe.

Persoana de contact: Marisanda PÎRÎIANU, Director Direcţia Accesare Fonduri Externe,

e-mail: marisanda.piriianu@mmediu.ro .