Proiect de Hotărâre de Guvern: - privind transmiterea cu titlu gratuit a suprafeței de 31,9931 ha, fond forestier din grupa I funcțională - vegetația forestieră cu funcții speciale de protecție, subgrupa 1.4.b. - păduri constituite în zone verzi în jurul localităților incluse în intravilan, din domeniul public al statului și din administrarea Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva în domeniul public al municipiului Bârlad..

Data publicarii : 14 Mar 2023

Potrivit Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, cu modificările și completările ulterioare, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor supune consultării publice proiectul de Hotărâre de Guvern privind transmiterea cu titlu gratuit a suprafeței de 31,9931 ha, fond forestier din grupa I funcțională - vegetația forestieră cu funcții speciale de protecție, subgrupa 1.4.b. - păduri constituite în zone verzi în jurul localităților incluse în intravilan, din domeniul public al statului și din administrarea Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva în domeniul public al municipiului Bârlad.

HG BârladNF BÂRLAD

Cetăţenii şi instituţiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, persoana de contact - domnul ing. Danciu Nichita, consilier în cadrul Direcţiei Politici și Strategii în Silvicultură, e-mail: nichita.danciu@mmediu.ro, fax: 0213169765, în termen de 10 zile de la data publicării proiectului de act normativ.