MMAP supune dezbaterii publice proiectul de Ordin privind aprobarea cotelor de recoltă pentru specia Căprior (Capreolus capreolus) pentru perioada de vânătoare 15 aprilie 2020 – 14 aprilie 2021

Data publicarii : 04 Mar 2020

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice proiectul de Ordin privind aprobarea cotelor de recoltă pentru specia Căprior (Capreolus capreolus) pentru perioada de vânătoare 15 aprilie 2020 – 14 aprilie 2021.

Proiect de Ordin | Referat de aprobare | Anexa

Propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus consultării publice se depun, în scris, în termen de 10 zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Direcția Generală Păduri, Calea Plevnei nr. 46-48, sector 1, București.
Persoana de contact: Pițu Virgil, e-mail: pitu_virgil@yahoo.com

Data publicării: 31.03.2020

În urma derulării procedurii de consultare publică, au fost recepționate mai multe solicitări din partea celor interesați, prin care se fac observații asupra acestui proiect de Ordin și se solicită organizarea unei dezbateri publice pe acest subiect.
Având în vedere contextul epidemiologic actual, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor se află în imposibilitatea obiectivă de a organiza, cu entități juridice interesate, o dezbatere publică asupra proiectului în discuție. Singura soluție alternativă, pentru a veni în sprijinul solicitării acestora, este continuarea transmiterii în scris eventuale propuneri sau observații, prin prelungirea termenului prevăzut de art. 7 alin (4) din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, de la 10 la 30 zile.
Având în vedere cele menționate, termenul de depunere, în scris, a eventualelor propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ în discuție, se prelungește până în data de 08.04.2020.