MMAP supune dezbaterii publice proiectul de Ordin al ministrului pentru modificarea Ordinului ministrului mediului, apelor şi pădurilor nr. 2057/2020 pentru aprobarea Ghidului de finanţare a Programului privind creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice cu destinaţie de unităţi de învăţământ și pentru modificarea și înlocuirea anexei la ordin

Data publicarii : 01 Jul 2021

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în  administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice proiectul de Ordin al ministrului pentru modificarea Ordinului ministrului mediului, apelor şi pădurilor nr.  2057/2020 pentru aprobarea Ghidului de finanţare a Programului privind creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice cu destinaţie de unităţi de învăţământ și pentru modificarea și înlocuirea anexei la ordin.

Proiect OM | Referat de aprobare

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor - Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Persoana de contact este: doamna Victoria Antoci, adresă de e-mail: victoria.antoci@afm.ro   .