MMAP supune dezbaterii publice proiectul de Ordin al ministrului pentru aprobarea Procedurii de anulare a obligaţiilor de plată accesorii, conform capitolului II din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 69/2020 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, precum şi pentru instituirea unor măsuri fiscale

Data publicarii : 18 Sep 2020

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în  administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice proiectul de Ordin al ministrului pentru aprobarea Procedurii de anulare a obligaţiilor de plată accesorii, conform capitolului II din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 69/2020 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, precum şi pentru instituirea unor măsuri fiscale.

Proiect OM | Referat de aprobare

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor - Administraţiei Fondului pentru Mediu.

Persoana de contact este: este domnul Bogdan Poenaru, adresă de e-mail: bogdan.poenaru@afm.ro .