MMAP supune dezbaterii publice Proiectul de OM pentru aprobarea Ghidului de finanțare a Programului Pilot Start-Up Mediu pentru tehnologii ce dezvoltă producția materialelor și/sau produselor ecologice

Data publicarii : 30 Sep 2016

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice Proiectul de OM pentru aprobarea Ghidului de finanțare a Programului Pilot Start-Up Mediu pentru tehnologii ce dezvoltă producția materialelor și/sau produselor ecologice.

Proiect de OM | Referat | Anexa-Ghid

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor – Administrația Fondului pentru Mediu.

 

[2016-11-14 ]UPDATE -  În urma derulării procesului de consultare publică și a analizei punctelor de vedere transmise de factorii interesați, vă prezentăm varianta finală a ghidului, care urmează să fie aprobat prin Ordin al ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor și publicat în Monitorul Oficial al României.

DESCARCA GHIDUL - VARIANTA FINALA

 

Persoana de contact este:  dna. Nina Ofițeru, Email: nina.ofiteru@afm.ro .