MMAP supune dezbaterii publice Proiectul de Hotărâre de Guvern privind instituirea regimului de arie naturală protejată și declararea ariilor de protecţie specială avifaunistică ca parte integrantă a reţelei ecologice europene Natura 2000 în România

Data publicarii : 03 Dec 2015

 În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice Proiectul de Hotărâre de Guvern privind instituirea regimului de arie naturală protejată și declararea ariilor de protecţie specială avifaunistică ca parte integrantă a reţelei ecologice europene Natura 2000 în România.

Proiect de HG | Nota de fundamentare HG

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, până la data de 18 decembrie 2015 de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Direcţia Biodiversitate.

Persoana de contact este: domnul John SMARANDA, email: John.Smaranda@mmediu.ro  și doamna Liliana Vîrtopeanu, e-amil: Liliana.Vîrtopeanu@mmediu.ro .