MMAP organizează dezbaterea publică a proiectului de Ordin de ministru pentru aprobarea Procedurii de emitere a autorizatiei de mediu, în conformitate cu prevederile legii 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică

Data publicarii : 10 Feb 2021

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor organizează dezbaterea publică a proiectului de Ordin de ministru pentru aprobarea Procedurii de emitere a autorizatiei de mediu, în conformitate cu prevederile legii 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică

Dezbaterea va avea loc miercuri, 17 februarie 2021, ora 11:00, în sistem videoconferință, prin intermediul platformei Webex. Toți cei care doresc să participe activ la dezbaterea publică (exprimare puncte de vedere, întrebări etc.) se pot înscrie, ca participanți, la adresa de email Liliana.jaravete@mmediu.ro .

Termenul limită pentru înscriere este luni, 15 februarie 2021, ora 17:00.

Precizăm că întreaga dezbatere va fi transmisă, în direct, pe pagina de Facebook a MMAP - https://www.facebook.com/Mediu.Romania. Așadar, toți cei interesați pot urmări dezbaterea, înscrierea fiind necesară doar pentru participanții activi.

 Totodată, pentru facilitarea bunei desfășurări a procesului de dezbatere publică,  vă rugăm ca toate punctele de vedere care urmează să fie susținute în cadrul dezbaterii publice să fie transmise în prealabil, prin email, la adresa de email:liliana.jaravete@mmediu.ro, cel mai tarziu până luni, 15 februarie 2021.