MM supune dezbaterii publice Proiectul de OM privind modificarea și completarea Ghidului de finanţare a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, 2017 - 2019, aprobat prin Ordinul viceprim-ministrului, ministrul mediului nr. 660/2017

Data publicarii : 08 Aug 2017

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului (MM) supune dezbaterii publice Proiectul de OM privind modificarea și completarea Ghidului de finanţare a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, 2017 - 2019, aprobat prin Ordinul viceprim-ministrului, ministrul mediului nr. 660/2017.

Proiect de OM | Referat 

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului – Administrația Fondului pentru Mediu.

Persoana de contact este:  doamna Raluca Stoica, adresă de e-mail: raluca.stoica@afm.ro .