MM supune dezbaterii publice proiectul de HG pentru modificarea HG 117/2003 privind trecerea unui imobil, proprietate privată a statului, din administrarea INCDPM - ICIM Bucureşti în administrarea AFM, precum și pentru modificarea și actualizarea anexei nr.12 la HG 1705/2006

Data publicarii : 13 Oct 2017

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului (MM) supune dezbaterii publice proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 117/2003 privind trecerea unui imobil, proprietate privată a statului, din administrarea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Protecţia Mediului - ICIM Bucureşti în administrarea Administraţiei Fondului pentru Mediu, precum și pentru modificarea și actualizarea anexei nr. 12 la Hotărârea Guvernului nr. 1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului.

Proiect de HG | Nota de fundamentare | Anexa

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului – Administrația Fondului pentru Mediu.

Persoana de contact este doamna Luciana Dragomir, adresa de e-mail: luciana.dragomir@afm.ro .