Ministerul Apelor şi Pădurilor supune dezbaterii publice Proiectul de HG privind reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Amenajarea râului Ampoi și a afluenților săi în zona orașului Zlatna" cuprins în "Proiectul nr. 2 - Program-pilot pentru reabilitarea zonelor fierbinți Zlatna și Copșa Mică"

Data publicarii : 02 Sep 2021

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Apelor şi Pădurilor (MAP) supune dezbaterii publice Proiectul de HG privind reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții „Amenajarea râului Ampoi și a afluenților săi în zona orașului Zlatna" cuprins în "Proiectul nr. 2 - Program-pilot pentru reabilitarea zonelor fierbinți Zlatna și Copșa Mică" din cadrul Memorandumului aprobat în ședința Guvernului din 12 ianuarie 2006 pentru aprobarea unor împrumuturi de până la 1.441.000.000 euro în perioada 2006-2009, pentru finanțarea investițiilor prioritare de mediu și gospodărire a apelor.

Proiect de HG | Nota de fundamentare | Anexa  

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 zile de la data publicării pe site, la Ministerul Apelor și Pădurilor - Direcția Investiții.

Persoană de contact este doamna: Camelia VOICU - Consilier superior, telefon: 021.408.95.56, adresa de email camelia.voicu@mmediu.ro .