Construcție nouă a infrastructurii de transport - port maritim (terminal) în Izmail, raionul Izmail, regiunea Odesa și cale ferată de acces, adiacentă stației Izmail a Sucursalei regionale "Calea ferată din Odesa

Data publicarii : 22 Jun 2022

[13.09.2023]

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pune la dispoziția publicului interesat Concluziile evaluării impactului asupra mediului și Raportul privind consultările publice pentru proiectul ”Construcție nouă a infrastructurii de transport - port maritim (terminal) în Izmail, raionul Izmail, regiunea Odesa și cale ferată de acces, adiacentă stației Izmail a Sucursalei regionale "Calea ferată din Odesa”, Ucraina”, în limba engleză. 


[02.03.2023]

În continuarea consultărilor cu partea ucraineană în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului în context transfrontieră pentru proiectul ”Construcție nouă a infrastructurii de transport - port maritim (terminal) în Izmail, raionul Izmail, regiunea Odesa și cale ferată de acces, adiacentă stației Izmail a Sucursalei regionale Calea ferată din Odesa,” Ucraina,  Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pune la dispoziția publicului versiunea în limba engleză a scrisorii de răspuns a părții ucrainene (împreună cu atașamentele aferente) la setul de observații și comentarii transmise de partea română  în data de 01.02.2023 prin scrisoarea cu numărul DGEICPSC/21143/01.02.2023. 

Comentariile și propunerile justificate ale publicului privind documentele publicate spre consultare pot fi transmise în scris la sediul MMAP din Bld. Libertății, nr. 12, Sector 5, București, L-J 8.30-17.00, V 08.30-14.30 și la adresa de e-mail evaluare.impact@mmediu.ro  în termen de 30 de zile calendaristice de la data publicării pe site-ul ministerului. 


[22.02.2023]

In urma consultarilor derulate la nivel national cu privire la studiul privind impactul asupra mediului , MMAP a transmis partii ucrainene un set de observatii si comentarii in data de 01.02.2023:

[15.12.2022]

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pune la dispoziția publicului studiul de evaluare a impactului asupra mediului (EIA Report), primit din partea Ministerului Protecției Mediului și Resurselor Naturale din Ucraina.

Descarcă document – studiul de evaluare a impactului asupra mediului (EIA Report) pdf, limba engleză .

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii justificate privind documentul afişat spre consultare, la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor în Bvd. Libertăţii, nr. 12, sector 5, București, sau la adresa de e-mail: mihaela.macelaru@mmediu.ro, în termen de 30 de zile de la data publicării


[22.06.2022]

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pune la dispoziția publicului Notificarea Ministerului Protecției Mediului și Resurselor Naturale din Ucraina, conform art.3 al Convenției Espoo, în cadrul procedurii evaluării impactului asupra mediului în context transfrontieră, pentru proiectul ”Construcție nouă a infrastructurii de transport - port maritim (terminal) în Izmail, raionul Izmail, regiunea Odesa și cale ferată de acces, adiacentă stației Izmail a Sucursalei regionale "Calea ferată din Odesa”, Ucraina”.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii justificate privind documentul afişat spre consultare, la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor în Bvd. Libertăţii, nr. 12, sector 5, București, sau la adresa de e-mail: mihaela.macelaru@mmediu.ro, în termen de 30 de zile de la data publicării.

Descarcă document – Notificare - în limba engleză