Constructia unui depozit intermediar pentru deseurile radioactive vitrifiate de inalta activitate, Ucraina

Data publicarii : 17 Feb 2015

[16.10.2015]  Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a primit din partea Ucrainei un document ce conține observațiile acesteia privind aspectele pe care autoritățile publice din România consideră că trebuiesc tratate în documentația EIA.

Ukrainian observations to Romanian requirements to assess in EIA Report

Întrebările/comentariile pot fi transmise pe adresa de e-mail camelia.hintea@mmediu.ro.  

 

[10.03.2015] 

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a transmis ministerului omolog din Ucraina aspectele care trebuiesc tratate în raportul de evaluare a impactului asupra mediului care va fi elaborat pentru acest proiect, conform cerinţelor procedurii Convenţiei ESPOO.

Scrisoarea RO

[03.03.2015] Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a primit din partea Ucrainei documentația EIA pentru proiectul “Constructia unui depozit intermediar pentru deseurile radioactive vitrifiate de inalta activitate”, conform cerinţelor procedurii Convenţiei ESPOO.

Descarca Documentatia EIA

Întrebările/comentariile pot fi transmise pe adresa de e-mail camelia.hintea@mmediu.ro.

 

[17.02.2015] Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice a primit din partea Ucrainei notificarea pentru proiectul “Constructia unui depozit intermediar pentru deseurile radioactive vitrifiate de inalta activitate” , conform cerinţelor procedurii Convenţiei ESPOO.

Întrebările/comentariile pot fi transmise până la data de 30.01.2015 pe adresa de e-mail camelia.hintea@mmediu.ro.