Anunț privind reorganizarea componenței Comisiei Patrimoniului Speologic

Data publicarii : 23 Dec 2019

În vederea reorganizării componenției Comisiei Patrimoniului Speologic, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor solicită din partea Institutului de Speologie „Emil Racoviță”, Federației Române de Speologie şi a altor instituţii şi organizaţii naţionale cu competenţe în domeniul explorării, protecţiei şi conservării patrimoniului speologic desemnarea persoanelor reprezentative care îndeplinesc condițiile de mai sus. Fiecare instituție/organizație poate desemna una sau mai multe persoane, urmând ca Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, prin comisia desemnată, în baza criteriilor de evaluare, să selecteze componența membrilor Comisiei Patrimoniului Speologic.

Depunerea propunerilor pentru componența membrilor Comisiei Patrimoniului Speologic se va face în plic sigilat până la data de 10.01.2020, ora 14, la registratura de la sediul social al instituției din Bld Libertăţii nr. 12, Sector 5, Bucureşti.

Condițiile de eligibilitate și criteriile de evaluare a ofertelor sunt anexate prezentului anunț.

Descarcă anunțul

[17.01.2020] ANUNȚ PRIVIND  REZULTATELE EVALUĂRII CANDIDATURILOR DEPUSE PRIVIND COMPONENȚA COMISIEI PATRIMONIULUI SPEOLOGIC

[22.01.2020] Având în vedere că nu au fost depuse contestații, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor anunță rezultatele finale ale evaluării candidaturilor  depuse, privind componența COMISIEI PATRIMONIULUI SPEOLOGIC, rezultatele rămânand cele postate in data de 17.01.2020.