Anunț privind dezbaterea publică a proiectului de Ordin privind stabilirea perioadelor și zonelor de prohibiție a pescuitului, precum și a zonelor de protecție și refacere biologică a resurselor acvatice vii în anul 2022

Data publicarii : 11 Jan 2022

În temeiul Legii nr. 52 din 21 ianuarie 2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură, în comun cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, a elaborat proiectul de Ordin privind stabilirea perioadelor și zonelor de prohibiție a pescuitului, precum și a zonelor de protecție și refacere biologică a resurselor acvatice vii în anul 2022, pe care l-a supus consultării publice.

În temeiul art. 7 alin. (9) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată,  Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția Națională pentru Pescuit și Acvacultură, în comun cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, organizează în format ONLINE, în data de 17 ianuarie 2022, între orele 12:00 - 14:00, dezbatere publică având ca obiect proiectul de Ordin al ministrului agriculturii și dezvoltării rurale și ministrului mediului, apelor și pădurilor privind stabilirea perioadelor și zonelor de prohibiție a pescuitului, precum și a zonelor de protecție și refacere biologică a resurselor acvatice vii în anul 2022.

Înscrierile pentru luarea cuvântului şi recomandările cu privire la propunerile de completare sau modificare a actului normativ supus dezbaterii publice se vor transmite la adresa de e-mail: kety.balaci@anpa.ro, până la data de 14 ianuarie 2022, ora 12.00.