Strategia pe Termen Lung a României pentru Reducerea Emisiilor de Gaze cu Efect de Seră

Data publicarii : 18 Apr 2023

[08.05.2023]

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, pune la dispoziția publicului prima versiune a Strategiei pe Termen Lung a României pentru Reducerea Emisiilor de Gaze cu Efect de Seră notificată structurii de specialitate în vederea solicitării de obținere a avizului de mediu pentru strategia menționată anterior și declanșarea etapei de încadrare.

Strategiei pe Termen Lung a României pentru Reducerea Emisiilor de Gaze cu Efect de Seră - Versiunea 1.0 - RO
Strategiei pe Termen Lung a României pentru Reducerea Emisiilor de Gaze cu Efect de Seră - Versiunea 1.0 - EN 


[25.04.2023]

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor  pune la dispoziția publicului versiunea actualizată a

Precizăm faptul că Strategia va parcurge ulterior atât procedura de evaluare strategică de mediu, în conformtate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării strategice de mediu pentru planuri și programe, precum și procedura de transparență decizională, în conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în  administraţia publică.

Publicul interesat este rugat ca în această etapă să transmită comentarii/observaţii cu privire la această versiune de Strategie în scris la adresa de email schimbari_climatice@mmediu.ro, precum şi la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, Bulevardul Libertăţii nr. 12, sector 5, București, până la data de 28.04.2023.


[18.04.2023]

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor  pune la dispoziția publicului prima versiune a

Precizăm faptul că Strategia va parcurge ulterior atât procedura de evaluare strategică de mediu, în conformtate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 1076/2004 privind stabilirea procedurii de realizare a evaluării strategice de mediu pentru planuri și programe, precum și procedura de transparență decizională, în conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în  administraţia publică. 

Publicul interesat este rugat ca în această etapă să transmită comentarii/observaţii cu privire la această versiune de Strategie în scris la adresa de email schimbari_climatice@mmediu.ro, precum şi la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, Bulevardul Libertăţii nr. 12, sector 5, București, până la data de 28.04.2023.