Proiect de Hotărâre pentru aprobarea Metodologiei de aplicare a evaluării de mediu pentru amenajamente silvice

Data publicarii : 21 Dec 2022

În conformitate cu Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) supune dezbaterii publice proiectul de Hotărâre pentru aprobarea Metodologiei de aplicare a evaluării de mediu pentru amenajamente silvice.

Proiect HG | Nota de fundamentare

Cetățenii şi instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 10 de zile de la data publicării pe site, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Direcția Generală Evaluare Impact, Controlul Poluării și Schimbări Climatice, email: evaluare.impact@mmediu.ro.

 

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor organizează dezbaterea publică a proiectului de hotărâre a Guvernului privind aprobarea Metodologiei de aplicare a evaluării de mediu pentru amenajamente silvice, în data de 18.01.2023, ora 11,în conformitate cu prevederile legii 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică.

Dezbaterea va avea loc în sistem videoconferință, prin intermediul platformei Webex. Toți cei care doresc să participe activ la dezbaterea publică (exprimare puncte de vedere, întrebări etc.) se pot înscrie ca participanți la adresa de email ioana.lupu@mmediu.ro.

Termenul limită pentru înscriere este marți, 17 ianuarie 2023, ora 12:00.