INVITAŢIE - Dezbatere publică - Ordin pentru completarea Ordinului ministrului mediului, apelor și pădurilor nr. 723/2022 pentru aprobarea nivelului de intervenție și de prevenție în cazul speciei urs brun (Ursus arctos), în interesul sănătății și securității populației și în scopul prevenirii unor daune importante.

Data publicarii : 20 Oct 2022

DIRECŢIA GENERALĂ BIODIVERSITATE

Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor (MMAP) vă invită la dezbaterea publică privind Ordinul pentru completarea Ordinului ministrului mediului, apelor și pădurilor nr. 723/2022 pentru aprobarea nivelului de intervenție și de prevenție în cazul speciei urs brun (Ursus arctos), în interesul sănătății și securității populației și în scopul prevenirii unor daune importante, care va avea loc la data de 25 octombrie 2022, între orele 10.00 - 11.00, la sediul MMAP, Sala de Consiliu, parter, din Bd. Libertăţii nr. 12, Bucureşti.

Înscrierile pentru luarea cuvântului şi recomandările cu privire la propunerile de completare sau modificare a actului normativ supuse dezbaterii publice se vor transmite la adresele de e-mail: biodiversitate@mmediu.ro și ionut.miron@mmediu.ro până la data de 24 octombrie 2022.

Documentele pot fi studiate accesând link-ul

http://mmediu.ro/articol/proiect-de-ordin-pentru-completarea-ordinului-ministrului-mediului-apelor-si-padurilor-nr-723-2022-pentru-aprobarea-nivelului-de-interventie-si-de-preventie-in-cazul-speciei-urs-brun-ursus-arctos-in-interesul-sanatatii-si-securitatii-populatiei-si-in-scopu/5588


[01.11.2022]