ANUNȚ privind dezbaterea publică având ca obiect proiectul de Hotărâre a Guvernului privind actualizarea Listei consolidate a ariilor naturale protejate din România și a Planului de amenajare a teritoriului național secțiunea a III-a - zone protejate, zone naturale

Data publicarii : 28 Feb 2022

În temeiul Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a elaborat proiectul de Hotărâre a Guvernului privind actualizarea Listei consolidate a ariilor naturale protejate din România  și a Planului de amenajare a teritoriului național secțiunea a III-a - zone protejate, zone naturale, pe care l-a supus consultării publice.

În conformitate cu art. 7 alin. (9) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor organizează în data de 08 martie 2022, în intervalul orar 09:00 - 11:00, în sistem video-conferință, dezbaterea publică având ca obiect proiectul de Hotărâre a Guvernului privind actualizarea Listei consolidate a ariilor naturale protejate din România  și a Planului de amenajare a teritoriului național secțiunea a III-a - zone protejate, zone naturale.

Menționăm că participarea la dezbaterea publică este condiționată de conectarea la link-ul ce se va furniza pe e-mail, în dimineața zilei de 08.03.2022.

Înscrierile pentru transmiterea linkului de conectare se vor transmite la adresa de e-mail: biodiversitate@mmediu.ro, până la data de 07 martie 2022, ora 12.00.