Aflat în vizită de lucru la Oradea, ministrul Barna Tánczos a fost prezent, la 26 iulie, la inaugurarea promenadei amenajată pe râul Crișul Repede.

Data publicarii : 29 Jul 2021

„Aș dori să felicit cele două instituții Apele Române și Primăria. Este, practic, ultimul pas dintr-o colaborare lungă, un proiect lung, care a început acum 10 ani, suntem la ultima etapă. În foarte scurt timp, cetățenii orașului vor prelua efectiv aceste spații care sunt create pentru ei. Toate investițiile au fost făcute, pe deoparte, pentru a asigura siguranța cetățenilor în perioade de indundații, și pe timp de pace, cum se spune, a le da posibilitatea să se bucure de acest peisaj superb.

Felicit Apele Române Crișuri pentru decizia de a păstra partea verde pentru că, chiar dacă suntem în oraș, este important să intervenim cu măsură în natură și să nu transformăm totul în beton. Am văzut o investiție ambițioasă a primăriei, această parcare care va completa infrastructura din această zonă și sper ca în cel mai scurt timp posibil cetățenii acestui municipiu să se bucure de plimbările de seară sau de dimineață în această zonă superbă pe malul râului și să simtă ce înseamnă să fie în mijlocul naturii în centrul orașului’’, a declarat ministrul Barna Tánzcos.

Acest obiectiv a fost realizat în cadrul proiectului Amenajare râu Crișul Repede.

Valoarea totală a investiției este de peste 15,4 milioane lei.