Notificarea si Raportul de mediu pentru Planul Spațial al Republicii Serbia pentru perioada 2021-2035

Data publicarii : 02 Jun 2021
13.04.2022

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pune la dispoziția publicului interesat Planul Spațial al Republicii Serbia pentru perioada 2021-2035 (în limba română) însoțit de răspunsurile la comentariile/propunerile părții române,  primite din partea Ministerului Protecției Mediului din Republica Serbia, conform prevederilor Protocolului SEA.

 

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii justificate privind documentele afişate spre consultare, la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor în Bvd. Libertăţii, nr. 12, sector 5, București, sau la adresa de e-mail: mihaela.macelaru@mmediu.ro, în termen de 30 de zile de la data afișării.

 

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pune la dispoziția publicului Notificarea și Raportul de mediu primit din partea Ministerului Protecției Mediului din Republica Serbia, conform art.10 al Protocolului SEA, pentru “Planul Spațial al Republicii Serbia pentru perioada 2021-2035”.

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii justificate privind documentele afişat spre consultare, la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor în Bvd. Libertăţii, nr. 12, sector 5, București, sau la adresa de e-mail: mihaela.macelaru@mmediu.ro, în termen de 30 de zile de la data publicării.

Descarcă document –Notificare

Descarcă document – Raport de mediu