Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pune la dispoziția publicului pentru consultare Raportul privind implementarea Convenției Aarhus pentru perioada 2017-2020

Data publicarii : 02 Nov 2020

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pune la dispoziția publicului pentru consultare Raportul privind implementarea Convenției Aarhus pentru perioada 2017-2020. Acest raport este întocmit conform art. 10 din Convenția privind accesul la informaţie, participarea publicului la luarea deciziei şi accesul la justiţie în probleme de mediu, semnată la Aarhus la 25 iunie 1998, care prevede urmărirea implementării Convenției și transmiterea unui raport la fiecare 4 ani.

Comentariile și propunerile de modificare/completare a raportului vor fi trimise la Direcția Evaluare Impact și Controlul Poluării, Serviciul Evaluare Impact, pe adresa de e-mail sorina.bara@mmediu.ro, până la data de 11.01.2021.

Încurajăm transmiterea modificărilor folosind funcția track changes în oricare dintre cele două variante ale documentului (în limba română sau în engleză).