PROGRAM OPERAȚIONAL TRANZIȚIE ECHITABILĂ

Data publicarii : 28 May 2020
09.07.2020

Având în vedere faptul că în perioada de consultare publică a proiectului de decizie (19-29 iunie) nu au fost înregistrate observații/comentarii din partea publicului interesat, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a emis Decizia etapei de încadrare nr. 3 din 30.06.2020.

17.06.2020

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor pune la dispoziția publicului spre consultare proiectul Deciziei etapei de încadrare privind „Programul Operațional Tranziție Echitabilă 2021-2027”.

Observațiile/comentariile publicului pot fi transmise la sediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor – Direcția Evaluare Impact și Controlul Poluării din bd. Libertății, nr.12, sector 5, București și pe e-mail la adresa: liliana.jaravete@mmediu.ro, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării.

În cadrul derulării procedurii de evaluare de mediu pentru Programul Operațional Tranziție Echitabilă, punem la dispoziţia publicului interesat prima versiune a

Programului Operațional Tranziție Echitabilă

Comentariile și propunerile justificate ale publicului privind documentul afişat spre consultare pot fi transmise în scris la adresa de e-mail liliana.jaravete@mmediu.ro, în 15 de zile calendaristice, de la data postării pe site-ul ministerului.