Mesaj - Comisia Europeană, DG Mediu- Agenția Executivă pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii, transmite următorul mesaj, privind prelungirea termenului de depunere a Proiectelor Integrate, in cadrul Programului LIFE, din data de 6 Martie 2020, în data de 13 Martie 2020

Data publicarii : 09 Mar 2020

„ Având în vedere impactul pe care îl are situația curentă privind răspândirea virusului coronavirus la toate nivelurile în mai multe state membre ale UE, termenul limită pentru a trimite propunerile complete de IP este prelungit cu o săptămână, până vineri, 13 martie 2020 (inclusiv). Dacă ați depus deja propunerea dvs., puteți retrimite o versiune îmbunătățită până la noul termen. În acest caz, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil dacă intenționați să trimiteți o versiune îmbunătățită, trimițând un e-mail la EASME-LIFE-ENQUIRIES@ec.europa.eu și la Cesar.SEOANEZ@ec.europa.eu. Vă rugăm să trimiteți propunerile dvs. de preferință prin curier rapid, la adresa specificată în apel. Ne exprimăm părerea de pentru transmiterea deciziei de ultim moment. Sperăm că apreciați că circumstanțele particulare, care justifică acest lucru. Toate celelalte dispoziții prevăzute în apel rămân neschimbate.

Așteptăm cu nerăbdare să primim propunerile dvs. Vă mulțumesc din timp pentru colaborarea și angajamentul dvs. pentru o Europă mai ecologică”

 

Angelo Salsi

Life Head of Unit

EASME.B.3 "LIFE and CIP Eco-Innovation"