MM supune dezbaterii publice proiectul de OM pentru modificarea și completarea Ordinului viceprim-ministrului, ministrul mediului nr. 1362/2018 privind aprobarea Procedurii de autorizare, avizare anuală şi de retragere a dreptului de operare a organizaţiilor care implementează obligaţiile privind răspunderea extinsă a producătorului

Data publicarii : 18 Apr 2019

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în  administraţia publică, republicată, Ministerul Mediului (MM) supune dezbaterii publice proiectul de  OM pentru modificarea și completarea Ordinului viceprim-ministrului, ministrul mediului nr. 1362/2018 privind aprobarea Procedurii de autorizare, avizare anuală şi de retragere a dreptului de operare a organizaţiilor care implementează obligaţiile privind răspunderea extinsă a producătorului.

Proiect OM  | Referat

Cetățenii și instituțiile interesate pot transmite opinii/propuneri/sugestii, în termen de 30 zile de la data publicării, la Ministerul Mediului, Direcția Generala Deșeuri, Situri Contaminate  și  Substanțe Periculoase.

Persoana de contact este: doamna Ionela Diana Petcu, email: diana.celea@mmediu.ro .